maandag 18 juni 2007

Het tuinhuis

Het ontwerp van de tuin is nog in de broedfase, maar ik heb wel alvast een knus tuinhuisje besteld.Het tuinhuisje in de folder

Nu het parket er in ligt kan ik namelijk niet meer in huis klussen, dus dat moet ergens anders plaats gaan vinden. Dan kan ik kiezen tussen de carport of de tuin, en het is de tuin geworden. Kan ik mijn gereedschap met een geruster hart laten liggen.


Het tuinhuisje is vijfkantig en wordt gemaakt door Universo. Het komt rechts achter in de tuin. Tegen het bakstenen schuurtje van de buren. Ik ga het huisje voornamelijk gebruiken om er gereedschap en tuinspullen in op te slaan. Kleine klussen kunnen er binnen gedaan worden en grotere kunnen in de tuin (met mooi weer dan).


De tuin


De reden dat ik hem rechts zet en niet links is dat ik dan een langere kijklijn heb vanuit de loungehoek. Bijkomend voordeel is dat daar al een stenen terras ligt waar het huisje mooi bovenop kan staan.


Er zijn twee patronen die hier een beetje mee te maken hebben: Settled Work en Home Workshop. Settled Work gaat over een werkplaats aan huis voor op je oude dag (nog niet van toepassing) en Home Workshop gaat meer over een werkplaats/winkel aan de straatkant en dan ook groter, voor professioneel werk. Ook niet helemaal van toepassing. Dus: Het is gewoon een leuk tuinhuisje!

Labels: ,

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina

eXTReMe Tracker