zaterdag 28 november 2009

Dissel 40 is te koop


Vandaag is dan de kogel door de kerk en zet ik mijn geliefde huisje te koop. De reden is dat Sandra en ik samen willen gaan wonen. We zijn nu op zoek naar een mooie woning in landelijk gebied met een stukje grond.

En natuurlijk is het ook een experiment, want ik bied mijn huis geheel gemeubileerd te koop aan. Dat lijkt een unicum, want googlen op gemeubileerde koopwoning levert niet veel treffers op. Ik ben dus erg benieuwd of er kopers op af komen.

De verkoop gaan we in eerste instantie zelf doen, dus zonder makelaar. Ik ben lid van Eigen huis en via hun website kun je je woning aanmelden. De woning komt dan ook op de huizensite http://www.jaap.nl/ terecht.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Links naar dit bericht:

Een koppeling maken

<< Startpagina

eXTReMe Tracker